
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 48 oz eggplant cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg divided, to taste
- olive oil to brush
- 4 oz salted butter plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 522.6 kcal / 2186.4 kJ
- Proteína
- 23.5 g
- Grasa
- 35 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Fibra
- 6.7 g
- Grasa saturada
- 16.6 g
- Sodio
- 1316 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Lentil Moussaka
2h 20min
Quiche Lorraine
50min
Ratatouille
40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Collard Greens
1h 5min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Texas Chili
1h 10min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min