Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Grasa
- 35 g
- Grasa saturada
- 16.6 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 1316 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Collard Greens
1h 5min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Butter Chicken
4h 5min
Meatloaf
1h 20min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Persian Chicken and Rice
1h 35min
Shrimp and Grits
1h 50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min