Creole Style Jambalaya
TM6

Creole Style Jambalaya

4.7 ( 70 valoraciones )

Ingredientes

  • 8 oz white onions cut into pieces
  • 4 oz green bell pepper cut into pieces
  • 4 oz celery cut into pieces
  • 1 oz vegetable oil divided
  • 1 garlic clove
  • 8 ½ oz chicken thighs, boneless and skinless cubed
  • 8 oz andouille sausage cut into half-moons (½ in.)
  • 1 tsp tomato paste
  • 1 - 2 tsp hot sauce to taste
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • ¼ tsp ground cayenne pepper to taste
  • 6 ½ oz long-grain white rice
  • 13 oz chicken stock
  • 6 oz crushed tomatoes
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 2 - 3 green onions sliced to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
583.9 kcal / 2442.8 kJ
Proteína
37.1 g
Grasa
25.2 g
Carbohidratos
53.1 g
Fibra
3.7 g
Grasa saturada
5.8 g
Sodio
1517.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas