Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
o 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2761 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 32 g
- Grasa
- 46 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 743 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Sweet and Sour Pork
35min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Pork tenderloin parcels
1h
Greek Style Pork Stew
1h
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Pineapple Pork Chops
2h 40min