Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatloaf
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 14 oz ground beef, broken into pieces
- 1 ½ oz panko bread crumbs
- 2 large eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz Gruyère cheese, thinly sliced
- 1 oz baby spinach
Mushroom Sauce
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz all-purpose flour
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz unsalted butter, cubed
- 4 oz red wine
- 20 oz beef broth
- 1 oz Worcestershire sauce
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz cremini mushrooms, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2259 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 44 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 29 g
- Grasa saturada
- 13 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1627 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Holiday Brisket
6h 55min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Noodle Soup
50min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Meatloaf
1h 20min
Baked Crab Dip
15min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min