Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
o 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2464 kJ / 589 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 30 g
- Fibra
- 6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Chicken Étouffée
1h 25min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Avocado Tuna Boats
30 min
Paella
30 min