
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley leaves only
- 5 oz fresh baby spinach de-stemmed
- 4 garlic cloves divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano fresh or dried
- 16 oz ground beef crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
o 12 oz linguine dried - Parmesan cheese shaved, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 589 kcal / 2464 kJ
- Proteína
- 21 g
- Grasa
- 30 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Fibra
- 6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Golden Spiced Turkey Kefta
30min