Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

4.9 (38 valoraciones )

Ingredientes

  • 48 oz baby red potatoes, quartered
  • 2 oz vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 4 oz red onions
  • 3 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 5 sprigs parsley, leaves only
  • 2 sprigs dill, leaves only, plus extra to garnish
  • 5 oz plain yogurt
  • 2 oz mayonnaise
  • 1 oz pickle relish, dill
    o 1 oz pickle relish, sweet
  • ½ oz apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1059 kJ / 253 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
31 g
Grasa
13 g
Grasa saturada
2 g
Fibra
3 g
Sodio
566 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas