Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
- 2 garlic cloves
- ½ oz Dijon mustard
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 25 oz water
- 60 oz Yukon gold potatoes, peeled and cut into pieces (½ in.)
- 4 large eggs
- 6 oz celery, cut into pieces (¼ in.)
- 5 oz pickles, cut into pieces (¼ in.)
- 3 oz green onions, cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)
- 2 tbsp capers
- 2 oz mayonnaise
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1187.6 kJ / 283.8 kcal
- Proteína
- 8.5 g
- Carbohidratos
- 26.9 g
- Grasa
- 16 g
- Grasa saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 545.5 mg
Recetas alternativas
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Tuscan White Bean Stew
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Green Bean Gremolata
25min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Southwest Quinoa
40min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Spiced Corn Salad
25min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min