Risotto with Broccolini

Risotto with Broccolini

4.5 48 valoraciones
Prep. 25min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter divided
    2 oz
  • salt divided, to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned
    4 oz
  • fresh broccolini in florets (2 in.)
    8 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    11 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    29 oz
  • vegetable stock paste (see Tip)
    1 heaping tsp
    1 heaping tsp homemade vegetable stock paste, (see Tip)
  • toasted pine nuts to garnish
    4 oz

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 394 mg
Proteína 12 g
Calorías 2025 kJ / 484 kcal
Grasa 26 g
Fibra 5 g
Grasa saturada 8 g
Carbohidratos 52 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...