
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz Parmesan cheese in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots in pieces
- 2 oz unsalted butter divided
- ½ tsp salt divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
o 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 484 kcal / 2025 kJ
- Proteína
- 12 g
- Grasa
- 26 g
- Carbohidratos
- 52 g
- Fibra
- 5 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Sodio
- 394 mg
Recetas alternativas
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Mushroom Risotto
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Salmon and Lemon Rice Salad
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Greek Lentils and Rice
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Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
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Risotto with Spinach and Peas
30min