Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
TM6 TM5

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.3 ( 19 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 45 oz water divided
  • 2 tsp salt divided
  • 6 oz dried lasagna pasta
  • 2 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 oz carrots cut into pieces
  • 2 oz celery cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 ½ oz eggplant diced (½ in.)
  • 18 oz canned crushed tomatoes
  • 9 oz ricotta cheese

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
435 kcal / 1820 kJ
Proteína
19 g
Grasa
20 g
Carbohidratos
47 g
Fibra
7 g
Grasa saturada
8 g
Sodio
954 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas