Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (opcional)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Proteína
- 25.3 g
- Carbohidratos
- 64 g
- Grasa
- 46.8 g
- Grasa saturada
- 6.5 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1162.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Cinnamon Cream Cheese Rolls
45min
Meat Sauce
1h 45 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Creole Style Jambalaya
1h 10 min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Cajun Gumbo
1h 30min
Salisbury Steak TV Dinner
1h