Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (opcional)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Proteína
- 25.3 g
- Carbohidratos
- 64 g
- Grasa
- 46.8 g
- Grasa saturada
- 6.5 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1162.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Meatball Subs
55min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Chicken Étouffée
1h 25min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Greek Style Pork Stew
1h
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Jersey Beef
30min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h