Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1485 kJ / 355 kcal
- Proteína
- 25 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasa
- 9 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 710 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sesame Orange Chicken
1h 30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Meatloaf
1h 20min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Teriyaki Chicken
1h