Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
- 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ tsp dried tarragon, divided
- 1 tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 60 oz water
- 2 Parmesan stock cubes
- 8 oz sugar snap peas, trimmed
- 8 oz dried penne pasta
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
- 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- feta cheese, crumbled, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1519 kJ / 362 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 32 g
- Grasa
- 16 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 511 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chicken and Pineapple Wraps
1h 20min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45min