Tarragon Chicken Pasta
TM6 TM5

Tarragon Chicken Pasta

3.8 (20 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
  • 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ tsp dried tarragon, divided
  • 1 tsp salt, divided
  • ½ tsp ground black pepper, divided
  • 60 oz water
  • 2 Parmesan stock cubes
  • 8 oz sugar snap peas, trimmed
  • 8 oz dried penne pasta
  • 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
  • 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp honey
  • feta cheese, crumbled, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1519 kJ / 362 kcal
Proteína
24 g
Carbohidratos
32 g
Grasa
16 g
Grasa saturada
3 g
Fibra
6 g
Sodio
511 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas