Dispositivos y accesorios
Tarragon Chicken Pasta
Prep. 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
511 mg
Proteína
24 g
Calorías
1519 kJ /
362 kcal
Grasa
16 g
Fibra
6 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
32 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cha Cha Chicken
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Marsala
40min