Pork Tenderloin with Cherry Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Cherry Sauce

4.6 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz shallots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 8 oz water
  • 2 oz cherry jam
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • ½ oz unsalted butter
  • ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, divided
  • 16 oz pork tenderloin
  • 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • fresh cherries, pitted, halved, to garnish (opcional)
  • chopped parsley, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
996 kJ / 238 kcal
Proteína
25 g
Carbohidratos
21 g
Grasa
6 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas