Macadamia Halibut with Mango Sauce
TM6 TM5

Macadamia Halibut with Mango Sauce

4.3 ( 11 valoraciones )

Ingredientes

  • 5 oz macadamia nuts chopped and toasted
  • 1 oz shredded coconut, toasted

Mango Sauce

  • 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
  • 1 jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)
  • 2 in. fresh ginger in pieces (¼ in.)
  • 2 tbsp honey
  • 1 stalk fresh lemongrass in pieces (2 in.)
  • 8 oz water
  • ¼ tsp salt to taste
  • ground black pepper to taste

Halibut

  • 32 oz halibut fillets
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • freshly squeezed lime juice to taste
  • fresh cilantro, chopped to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
447 kcal / 1870 kJ
Proteína
37 g
Grasa
37 g
Carbohidratos
26 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas