Dispositivos y accesorios
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
531.4 mg
Proteína
26.8 g
Calorías
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Grasa
47.4 g
Fibra
13.1 g
Grasa saturada
20.1 g
Carbohidratos
25.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Crab Cakes
1h 35min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Lemon Caper Asparagus
25min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Tuna Tartare
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min