Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pork Chops
- 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp dried thyme
- 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
- 2 oz celery, in pieces
- 1 tbsp bread crumbs
- 1 garlic clove
- ½ tsp dried sage
- 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)
Cider Sauce
- 10 oz apple cider
- 8 oz chicken stock
- ½ oz Dijon mustard
- 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp unsalted butter, chilled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2284 kJ / 546 kcal
- Proteína
- 53 g
- Carbohidratos
- 46 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Garam Masala
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Pimento Cheese Puffs
30min
Basque Chicken
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40min