Apple and Fig Stuffed Pork Chops
TM6 TM5

Apple and Fig Stuffed Pork Chops

4.6 ( 7 valoraciones )

Ingredientes

Pork Chops

  • 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
  • 1 ½ tsp salt divided
  • 1 tsp dried thyme
  • 6 dried figs e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
  • 4 oz red onions in pieces
  • 3 oz cremini or baby portobello mushrooms quartered
  • 2 oz celery in pieces
  • 1 tbsp bread crumbs
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp dried sage
  • 4 oz Pink Lady apples diced (¼ in.)

Cider Sauce

  • 10 oz apple cider
  • 8 oz chicken stock
  • ½ oz Dijon mustard
  • 16 oz baby rainbow carrots trimmed, peeled
  • 2 tbsp all-purpose flour
  • 1 tbsp unsalted butter chilled

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
546 kcal / 2284 kJ
Proteína
53 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
46 g
Fibra
7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas