Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteína
- 58 g
- Carbohidratos
- 40.5 g
- Grasa
- 51.8 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 693.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Latkes
35min
Shrimp Cocktail
50min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Beef Stroganoff
40min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Jersey Beef
30min
Meat Sauce
1h 45min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Crab Cakes
1h 35min