Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteína
- 58 g
- Carbohidratos
- 40.5 g
- Grasa
- 51.8 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 693.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Basic Farro
35min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Holiday Stuffing
1h
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Kedgeree
45min
Cajun Gumbo
1h 30min
Carrot Torte
1h 10min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Gazpacho
1h 15min
Holiday Brisket
6h 55min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h