French Onion Soup
TM6 TM5

French Onion Soup

4.1 (143 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 oz Gruyère cheese, cut into pieces
  • 18 oz yellow onions, halved
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz unsalted butter
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp all-purpose flour
  • 32 oz water
  • 1 stock cube, chicken or beef
    o 1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beef
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
959.8 kJ / 229.4 kcal
Proteína
7.6 g
Carbohidratos
19.7 g
Grasa
13.7 g
Grasa saturada
5.9 g
Fibra
2 g
Sodio
427.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas