Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)

4.5 ( 39 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese cubed (2 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 45 g unsalted butter divided
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 stock cube beef or vegetable
    o 1 heaping tsp stock paste beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
428.9 kcal / 1794.3 kJ
Proteína
8.8 g
Grasa
15.9 g
Carbohidratos
58.8 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
8.2 g
Sodio
588.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas