Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3573 kJ / 854 kcal
- Proteína
- 84 g
- Carbohidratos
- 14 g
- Grasa
- 46 g
- Grasa saturada
- 14 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1387 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Beef Adobo
6h 20 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Coq au Vin
1h 40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min