Eggplant Stacks
TM6 TM5

Eggplant Stacks

4.8 ( 8 valoraciones )

Ingredientes

Eggplant

  • non-stick cooking spray
  • 16 oz eggplant Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
  • salt for sprinkling, plus extra to season
  • ¾ tsp garlic powder
  • ground black pepper to season

Cheeses

  • 4 oz low-moisture mozzarella diced
  • 1 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 2 - 3 pieces lemon peel
  • 8 oz ricotta cheese

Sauce

  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 oz carrots cut into pieces
  • 2 oz red bell peppers cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 18 oz tomato sauce
  • ½ tsp salt to taste

Assembly

  • 20 oz water

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
152 kcal / 635.9 kJ
Proteína
8.9 g
Grasa
9.2 g
Carbohidratos
9.8 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
4.7 g
Sodio
572.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas