Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

5.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz yellow onions in wedges
  • ½ oz soy sauce to taste
  • 1 tsp sugar (opcional)
  • 2 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    o 1 stock cube
  • 4 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    o 4 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 35 oz water
  • 4 oz mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
  • sesame oil to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
349.8 kcal / 1463.4 kJ
Proteína
14.7 g
Grasa
14.8 g
Carbohidratos
39.3 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
3.2 g
Sodio
614.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas