Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Scrambled Eggs
Prep. 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
681.4 mg
Proteína
22.5 g
Calorías
1898.5 kJ /
452 kcal
Grasa
40.6 g
Fibra
0.1 g
Grasa saturada
20.9 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemang Paper Cup
1h 25min
Crushed Ice
5min
Grated Cheddar Cheese
5min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Steamed Corn on the Cob
25min
Steamed Corn on the Cob
25min
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Meatball Subs
55min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Southern Mac & Cheese
30min