Dispositivos y accesorios
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
479.5 mg
Proteína
16.4 g
Calorías
1311.1 kJ /
313.4 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
27.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Red Beans and Rice
1h 15min
White Pesto Pasta
40min
Meat Sauce
1h 45min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fish and Zucchini
35min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min