Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
TM6 TM5

Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)

4.4 (45 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 garlic cloves
  • 4 oz white onion, cut into strips (1 in.)
  • 4 oz red bell pepper, cut into strips (1 in.)
  • 4 oz green bell pepper, cut into strips (1 in.)
  • 1 oz celery, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 ½ oz olive oil
  • 1 oz lime juice
  • 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz bomba rice
    o 10 ½ oz arborio rice
  • 1 tbsp chicken stock paste
  • 1 tsp paprika
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch saffron threads
  • 28 oz chicken broth, divided
  • 15 oz canned green peas, drained
  • roasted red peppers, drained, cut into strips

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1739.9 kJ / 415.8 kcal
Proteína
18.1 g
Carbohidratos
54.2 g
Grasa
15.1 g
Grasa saturada
2.8 g
Fibra
8.8 g
Sodio
646.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas