Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)

Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)

4.4 29 valoraciones
Prep. 15min
Total 5h 5min
8 portions

Ingredientes

  • chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless
    42 oz
  • white onion cut into strips, divided
    6 oz
  • garlic cloves divided (2 whole, 4 smashed)
    6
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • sour orange juice (see Tip)
    8 oz
  • oil to fry
  • red bell pepper cut into strips
    4 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • olive oil
    1 oz
  • dried bay leaf
    1
  • tomato sauce
    8 oz
  • baby gold potatoes diced (½ in.)
    8 oz
  • chicken broth
    8 oz
  • dry red wine
    3 oz
  • dried oregano
    1 tbsp
  • paprika
    1 tsp
  • chopped fresh parsley (opcional) to taste, to serve

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 299.4 kcal / 1252.5 kJ
Proteína 23.7 g
Grasa 16.1 g
Carbohidratos 15.6 g
Fibra 2.2 g
Grasa saturada 3.9 g
Sodio 769.4 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...