Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
TM6 TM5

Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 10 sprigs fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
  • 21 oz red bell peppers roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz tahini
  • 1 tbsp ground smoked paprika
  • 14 oz chicken breast fillet cut into 8 pieces
  • 28 oz water
  • 2 tsp vegetable stock paste salt-free (see Tip)
  • 7 oz white quinoa rinsed and drained
  • 9 oz pattypan squash cut into halves
  • 4 tsp extra virgin olive oil divided
  • ground black pepper to season, to taste
  • 2 tbsp lemon juice
  • 1 baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
  • 2 tbsp almonds roasted and chopped
  • lemon cut into wedges, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
492.5 kcal / 2062.5 kJ
Proteína
36 g
Grasa
16.8 g
Carbohidratos
42 g
Fibra
12.8 g
Grasa saturada
2.3 g
Sodio
63.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas