Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM6 TM5

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 18 oz boiling water to soak
  • 9 oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • warm water to soak
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 ½ oz leeks trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz fresh oyster mushrooms thinly sliced
  • 7 oz fresh brown mushrooms thinly sliced
  • 7 oz water
  • 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
  • ground black pepper to season, to taste
  • 1 tsp lemon juice to serve
  • 2 oz Pecorino cheese grated

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
362.5 kcal / 1517.5 kJ
Proteína
13.5 g
Grasa
10 g
Carbohidratos
49.8 g
Fibra
6.5 g
Grasa saturada
3.3 g
Sodio
141 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas