Dispositivos y accesorios
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2272.8 mg
Proteína
22.4 g
Calorías
2729 kJ /
652.3 kcal
Grasa
33.1 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
10.3 g
Carbohidratos
68.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eco-Friendly
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Mushroom Taco Filling
35min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Shrimp and Potato Boil
40min
Potato Curry Soup
35min
Spanish Rice
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Cilantro Lime Sauce
10min
Chicken and Bulgur Soup
40min