
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 oz cabbage cut into pieces
- 4 oz lacinato kale center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini cut into pieces
- 1 ½ oz carrot cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 643.3 kcal / 2691.6 kJ
- Proteína
- 28.1 g
- Grasa
- 13.1 g
- Carbohidratos
- 106.5 g
- Fibra
- 12.3 g
- Grasa saturada
- 3.1 g
- Sodio
- 1164 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Smoky Black Bean Soup
35min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min