Chickpea Ratatouille
TM6 TM5

Chickpea Ratatouille

3.9 ( 18 valoraciones )

Ingredientes

  • 12 - 14 oz eggplant diced (approx. 1 eggplant)
  • 10 oz bell peppers cut into strips (approx. 2 peppers)
  • 10 - 12 oz zucchini sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
  • 3 tbsp extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 5 garlic cloves
  • 3 - 4 sprigs fresh basil stalks and leaves separated
  • 4 oz red onion cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 10 oz fresh tomatoes large diced (approx. 2 tomatoes)
  • 14 oz canned chopped tomatoes undrained
  • 1 ½ tbsp balsamic vinegar
  • 10 oz French green beans trimmed and cut into halves
  • 14 oz canned garbanzo beans drained
  • 3 oz pitted Kalamata olives
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
380.6 kcal / 1592.5 kJ
Proteína
13.1 g
Grasa
14.2 g
Carbohidratos
62.5 g
Fibra
22 g
Grasa saturada
2.5 g
Sodio
271.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas