Versiones compatibles
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
- 4 oz red onion, cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2659.7 kJ / 635.7 kcal
- Proteína
- 18.7 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 46.7 g
- Grasa saturada
- 13.2 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sodio
- 1086 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Broccoli Salad
5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Waldorf Salad
15min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min