Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette

Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette

4.0 23 valoraciones
Prep. 15min
Total 20min
4 portions

Ingredientes

  • canned chickpeas
    14 oz
  • cauliflower florets
    19 oz
  • rainbow carrots cut into pieces
    8 oz
  • red onion cut into wedges
    4 oz
  • sweet mini peppers stem removed, cut into pieces
    5 oz
  • Persian cucumbers trimmed, cut into pieces
    6 oz
  • extra virgin olive oil
    4 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    1 tsp
  • red wine vinegar
    1 oz
  • water
    1 oz
  • lemon juice
    ½ oz
  • Dijon mustard
    1 heaping tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • feta cheese crumbled
    8 oz

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 635.7 kcal / 2659.7 kJ
Proteína 18.7 g
Grasa 46.7 g
Carbohidratos 39 g
Fibra 10.5 g
Grasa saturada 13.2 g
Sodio 1086 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...