
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz olive oil plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil drained
- 4 oz peas fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese cut into pieces
-
5
oz croutons
o 5 oz stale bread cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili destemmed and deseeded
- 4 oz carrots cut into pieces (2 in.)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 577.6 kcal / 2416.6 kJ
- Proteína
- 23.8 g
- Grasa
- 31 g
- Carbohidratos
- 56.4 g
- Fibra
- 14 g
- Grasa saturada
- 10.7 g
- Sodio
- 1391.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
New Jersey Tomato Pie
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Black Bean Walnut Patties
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Risotto with Broccolini
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min