Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mushroom Topping
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz aged white cheddar cheese, cubed (1 in.)
- ½ oz panko bread crumbs
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp Italian seasoning
Root Vegetables
- unsalted butter, to grease
- 35 oz water
- 40 oz mixed root vegetables, e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 4 oz yellow onions, diced (1 in.)
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp dried sage
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 8 oz heavy whipping cream
- 4 oz vegetable broth
- 2 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1213 kJ / 290 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 19 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 571 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Vegetarian Chili
50min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Pumpkin Chili
50min
Southwest Quinoa
40min
Cornbread Pie
1h 25min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min