
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 7 oz paneer cheese cubed (1 in.)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 5 oz brown rice "low GI" (see Tip)
- 35 oz water
- 3 oz zucchini cubed (½ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz yellow onions cut into halves
- 1 inch fresh ginger peeled and sliced
- 2 garlic cloves
- 1 long green chili trimmed, divided, ½ thinly sliced, to garnish
- 1 bunch fresh cilantro (approx. 0.5 oz), stems and roots, leaves reserved
- 7 oz fresh baby spinach
- 14 oz canned garbanzo beans no-added salt, rinsed and drained
- 3 ½ oz plain yogurt high protein (see Tip)
- lemon cut into wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 417.5 kcal / 1742.5 kJ
- Proteína
- 19.3 g
- Grasa
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 44 g
- Fibra
- 10.3 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Sodio
- 161.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Texas Caviar
15min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Pumpkin Chili
50min
Curried Lentils
5h 15min
Shrimp and Grits
1h 50min
Smoky Black Bean Soup
35min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min