Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
TM6

Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust

4.8 ( 4 valoraciones )

Ingredientes

  • 16 oz sweet potato peeled, halved to fit feeder tube
  • 4 oz yellow onions halved to fit feeder tube
  • 6 oz asparagus cut in half
  • non-stick cooking spray
  • 2 tbsp extra virgin olive oil divided
  • ½ tsp salt to taste, plus extra to season potato slices
  • ⅛ tsp ground black pepper to taste, plus extra to season potato slices
  • 3 oz baby spinach
  • 4 large eggs
  • 3 oz whole milk
  • 3 oz cheese in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
261.9 kcal / 1095.9 kJ
Proteína
10.9 g
Grasa
18.8 g
Carbohidratos
12.5 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
8.4 g
Sodio
551.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas