Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
- 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
- 6 oz asparagus, cut in half
- non-stick cooking spray
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
- 3 oz baby spinach
- 4 large eggs
- 3 oz whole milk
- 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1095.9 kJ / 261.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 18.8 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 551.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Hummus
10min
Turmeric Dressing
10min
Texas Caviar
15 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chopped Asian Salad
20 min