Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
- 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
- 6 oz asparagus, cut in half
- non-stick cooking spray
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
- 3 oz baby spinach
- 4 large eggs
- 3 oz whole milk
- 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1095.9 kJ / 261.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 18.8 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 551.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Savory Three Cheese Tart
1h 50 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Cutter Fermented Onions
72h 30 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min