Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
TM6

Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
  • 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
  • 6 oz asparagus, cut in half
  • non-stick cooking spray
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
  • 3 oz baby spinach
  • 4 large eggs
  • 3 oz whole milk
  • 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1095.9 kJ / 261.9 kcal
Proteína
10.9 g
Carbohidratos
12.5 g
Grasa
18.8 g
Grasa saturada
8.4 g
Fibra
2.5 g
Sodio
551.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas