Dispositivos y accesorios
Vegan Pineapple Coconut Tart
Prep. 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
9 g
Calorías
3343 kJ /
799 kcal
Grasa
43 g
Fibra
8 g
Grasa saturada
31 g
Carbohidratos
101 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Christmas Tree Spinach Puff
1h
Napa Kimchi
14h 15min
Southwest Quinoa
40min
Blue cheese tofu dressing
5min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Vegan Pesto
10min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Maple Pecan Tart
1h 15min
Black Bean Brownies
35min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min