
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 14 oz fresh button mushrooms
- 4 tsp extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
- 10 ½ oz Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped
- 1 yellow onion quartered
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 7 oz ricotta cheese
- 14 oz canned diced tomatoes no-added salt
- 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
- 2 oz water
-
4
fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
o 4 pre-cooked lasagna pasta sheets (approx. 5 oz) cut into halves - 2 oz grated mozzarella
- fresh basil leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 347.5 kcal / 1457.5 kJ
- Proteína
- 17 g
- Grasa
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 27.5 g
- Fibra
- 7.8 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Sodio
- 355 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Waldorf Salad
15min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Shrimp Aguachile
15min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Korean Fried Chicken
3h 10min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Ninguna calificación
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min