Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcional)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
o 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Proteína
- 38.1 g
- Carbohidratos
- 37.8 g
- Grasa
- 35.4 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 570.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Asparagus Sauté
15min
Champurrado
20min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Deli Macaroni Salad
1h 45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Cobb Salad
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Lemon Pasta
35 min