Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcional)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
o 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Proteína
- 38.1 g
- Carbohidratos
- 37.8 g
- Grasa
- 35.4 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 570.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1h 20min
Pozole Verde
2h
One Pot Ravioli Soup
30min
Southern Potato Salad
1h 15min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Marry Me Chicken
40min