Dispositivos y accesorios
Roast Potatoes (Betty)
Prep. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1362 mg
Proteína
8 g
Calorías
1544 kJ /
369 kcal
Grasa
17 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
4 g
Carbohidratos
46 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Broccoli
25min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Green Bean Gremolata
25min
Shrimp Sauté
25min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min