Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 (26 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 russet potato (approx. 12 oz)
  • 12 oz broccoli stems
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 oz celery, in pieces
  • 2 oz carrots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 28 oz onion skin broth, homemade (see Tip)
    o 28 oz vegetable broth
  • 4 oz crème fraîche
  • 2 green onions, thinly sliced

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1305 kJ / 312 kcal
Proteína
8 g
Carbohidratos
29 g
Grasa
20 g
Grasa saturada
9 g
Fibra
2 g
Sodio
1237 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas