Dispositivos y accesorios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
470 mg
Proteína
2 g
Calorías
481 kJ /
115 kcal
Grasa
7 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
14 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Holiday Celebration
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Curried Lentils
5h 15min
Hummus
10min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Nicoise Salad
1h 15min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Carrot Ginger Soup
20min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min