Dispositivos y accesorios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
470 mg
Proteína
2 g
Calorías
481 kJ /
115 kcal
Grasa
7 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
14 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Holiday Celebration
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Golden Beet Gazpacho
50min
Hummus
10min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy Tomato Soup
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Apple Wild Rice
50min
Carrot Ginger Soup
20min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Pea Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min