Dispositivos y accesorios
Beet Hummus
Prep. 10min
Total 20min
22 oz
Ingredientes
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 3 oz
Sodio
252.8 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
666.4 kJ /
159.3 kcal
Grasa
13.3 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
3.2 g
Carbohidratos
8.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great to Share
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Apple Wild Rice
50min
Carrot Hummus
15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Turmeric Gingerade
10min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
White Bean and Feta Dip
5min
Mushroom Pâté
1h 30min
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min