Butternut Squash Ravioli Soup
TM6 TM5

Butternut Squash Ravioli Soup

4.2 ( 36 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 shallot (approx. 1 oz), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 sprigs fresh basil leaves only, plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil
  • 4 oz bacon diced (½-¾ in.)
  • 14 oz butternut squash diced (1 in.)
  • 3 ½ oz potatoes cut into pieces
  • 28 oz water
  • 1 ½ tsp chicken stock paste
    o 1 ½ chicken stock cubes crumbled
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 9 oz cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
404 kcal / 1695 kJ
Proteína
10 g
Grasa
28 g
Carbohidratos
30 g
Fibra
3.7 g
Grasa saturada
10 g
Sodio
1577 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas