
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 ½ oz yellow onions halved
- 2 oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks cut into pieces (1 in.)
-
3 ½
oz celery cut into pieces (1 in.)
o 3 ½ oz celeriac cut into pieces (1 in.) -
3 ½
oz beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
o 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch sliced into strips (¾ in.), (see Tip) - 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz pearl barley
- 42 oz water
- 2 vegetable stock cubes
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch fresh ground pepper to taste
- ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 273 kcal / 1137 kJ
- Proteína
- 9 g
- Grasa
- 17 g
- Carbohidratos
- 19 g
En colecciones
Recetas alternativas
Asparagus Cream Soup
25min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Grisons barley soup
1h 15min
Mediterranean pastries
1h
Tuna Tapenade
5min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Split Pea Soup
2h 10min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Broccoli and Cheddar Soup
40min