Grisons Barley Soup
TM6 TM5

Grisons Barley Soup

4.7 ( 25 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 ½ oz yellow onions halved
  • 2 oz carrots cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz leeks cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz celery cut into pieces (1 in.)
    o 3 ½ oz celeriac cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
    o 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
  • 1 oz unsalted butter
  • 2 ½ oz pearl barley
  • 42 oz water
  • 2 vegetable stock cubes
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 1 pinch salt to taste
  • 1 pinch fresh ground pepper to taste
  • ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
273 kcal / 1137 kJ
Proteína
9 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
19 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas