Dispositivos y accesorios
Borscht
Prep. 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
623 kJ /
149 kcal
Grasa
10 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Satisfying Soups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Floating Islands
40min
Asparagus Cream Soup
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Beet Salad
15min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Beet Hummus
20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min