Root Vegetable Soufflé
TM6 TM5

Root Vegetable Soufflé

4.3 ( 7 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
  • 1 oz sugar
  • 8 oz carrots sliced (1 in.)
  • 8 oz parsnips in pieces (1 in.)
  • 16 oz carrot juice (100% juice)
  • 6 oz whole milk
  • 4 oz all-purpose flour
  • 3 egg yolks from large eggs
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • ¼ tsp ground allspice
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 egg whites from large eggs

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
282.1 kcal / 1180.2 kJ
Proteína
8 g
Grasa
11.1 g
Carbohidratos
38.6 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
6 g
Sodio
232.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas