Portuguese Fish and Potato Stew
TM6 TM5

Portuguese Fish and Potato Stew

4.1 (25 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
  • salt, to taste
  • 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
  • 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
  • 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
  • 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
  • 6 oz white wine
  • 2 oz water
  • 1 ½ tbsp clam juice
    o 1 ½ tbsp fish stock cube
  • ⅛ tsp chili powder
  • 1 dried bay leaf
  • 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1657.5 kJ / 396.2 kcal
Proteína
39.7 g
Carbohidratos
39.5 g
Grasa
7 g
Grasa saturada
0.9 g
Fibra
6.8 g
Sodio
156.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas