Thai Fish Curry
TM6 TM5

Thai Fish Curry

4.8 ( 50 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 dried bird's eye chilies small
  • 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
  • ½ oz garlic cloves
  • ½ oz fresh lemongrass
  • ½ oz shrimp paste
  • 4 fresh kaffir lime leaves
  • ½ oz cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish
  • 24 oz water divided
  • 2 oz fish sauce divided
  • 24 oz Chilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets
    o 24 oz white fish fillets skin removed, cut into 6 oz fillets
  • ½ oz coconut oil plus extra to grease Varoma
  • 1 oz palm sugar
  • 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
400 kcal / 1674 kJ
Proteína
24 g
Grasa
29 g
Carbohidratos
9 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas