
Dispositivos y accesorios
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves½ oz
-
cilantro leaves½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Lamb
-
lamb loin chops bone in8
-
rosemary2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
1023.8 kcal /
4283.5 kJ
Proteína
33.9 g
Grasa
96.7 g
Carbohidratos
4.3 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
37.5 g
Sodio
730.7 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Holidays at Home
28 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Sous-Vide
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min